Kinderfilm 'Toy Story 4'

De cowboy en de astronaut beleven een avontuur vol opwinding en gevaar, want Bo Peep blijkt niet zo makkelijk te vinden.

Locatie

Wervik 8940 Speiestraat 16 GC Forum

Verenigde Staten - Animatie / Familie - geregisseerd door Josh Cooley
oy Story 4 recensie
Woody vindt tijdens een avontuur Bo Peep weer terug.
Toy Story, de franchise waar het bij Pixar allemaal mee begon. Het argument kan gemaakt worden dat de kwaliteit van de films met elk deel alleen maar is gestegen, met Toy Story 3 als de perfecte emotionele ontknoping. Over de komst van een vierde deel was de wereld vrij sceptisch, maar gelukkig is dit een hartverwarmend avontuur geworden.
Toy Story 4 probeert op een slimme manier wat gaten in te vullen uit zijn voorgangers. Tussen de gebeurtenissen uit het tweede en derde deel is Bo Peep namelijk verkocht, waardoor ze afwezig was in Toy Story 3. Ditmaal wordt Woody weer herenigd met zijn oude vlam en beide zijn ze genoeg veranderd om nieuwe dingen van elkaar te leren. Het avontuur wat volgt, dat zich voornamelijk afspeelt op een soort kermis, introduceert een hoop nieuwe personages die zorgen voor de meest hilarische momenten. Verder legt de film verstandig de focus op de diepe karakterontwikkeling die Woody hier ondergaat.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

3€ leden Gezinsbond

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Mrt 01
Locatie

Wervik

Do Mrt 05
Locatie

Wervik

Do Mrt 05
Locatie

Menen